Dupa CFR Cluj, Rosia Montana Gold Corporation devine sponsorul Cupei Romaniei de rugby


Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) isi extinde "investitiile" facute in lumea sportului si finanteaza si Federatia Romana de Rugby.

"RMGC va suporta o parte din cheltuielile Federatiei si ale echipei nationale de rugby. De asemenea, RMGC devine sponsor al Cupei Romaniei la rugby. Pe toata perioada contractului, aceasta competitie se va numi 'Cupa Romaniei Rosia Montana Gold Corporation'", se arata intr-un comunicat al contestatei companii miniere.

"Intr-un fel, exista lucruri in comun intre rugby si minerit: iti trebuie minte agera, brate si picioare puternice, iar daca le pui la treaba serios si cu fair play, la capatul drumului te asteapta aurul", a declarat Dragos Tanase, directorul general al RMGC.

Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, a afirmat ca banii RMGC sunt bineveniti. "Ne bucuram ca am gasit oameni care vor sa ne ajute sa promovam impreuna acest sport si valorile lui. Vorbim de fair-play, onoare, curaj si forta, pentru ca rugby-ul nu e doar despre rezultate, e si despre cum le obtii. Echipa nationala are nevoie de sustinere pentru a se consolida si pentru a atinge din nou marea performanta. Tocmai aici ne ajuta compania Rosia Montana Gold Corporation. Un astfel de sprijin ne motiveaza sa fim mai buni la fiecare antrenament si la fiecare meci", a declarat Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Rosia Montana Gold Corporation este o companie infiintata in anul 1997, in judetul Alba, in care actionari sunt compania miniera de stat Minvest Deva – cu 19,31 %, Gabriel Resources – cu 80,46% si alti actionari minoritari – cu 0,23%. RMGC urmeaza sa dezvolte cea mai moderna mina din Romania, la Rosia Montana.

 

Citeste si...

Rosia Montana Gold Corporation si CFR Cluj au semnat contractul de sponsorizare! Cum comentati? - VIDEO

Iuliu Muresan vrea sa scrie numele CFR Cluj pe foite de aur de la Rosia Montana! El si-a amintit si cum a lucrat 6 luni in mina - VIDEO

Comentarii Facebook