Derby-ul Clujului, CFR-Universitatea, meci cu grad de risc ridicat. Vezi ce masuri speciale iau jandarmii

Peste 250 de jadarmi vor asigura ordinea publica in apropierea stadionului "Dr. Constantin Radulescu", dar si in oras, in timp ce pe stadion vor actiona 260 de agenti ai unei firme de paza.

 

Peste 250 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca si a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj vor asigura masurile de ordine publica in zona imediata si apropiatã a Stadionului "Dr. Constantin Radulescu", dar si pe traseele pe care se vor deplasa suporterii.

 

Potrivit unui comunicat al Gruparii de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca, in ziua meciului, de la ora 17.00, se va restrictiona traficul auto si pietonal in zona stadionului. In zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces in stadion si riveranii.

 

Pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii echipei Universitatea Cluj si riveranii, mai anunta jandarmii. Accesul in incinta stadionului se va face incepand cu ora 18.30.

 

Jandarmii sustin ca raspunderea pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta in interiorul stadionului revine Clubului CFR 1907 Cluj-Napoca, care a incheiat in acest sens un contract cu o firma de paza, care va avea la fata locului aproximativ 260 de agenti.

 

Partida CFR-Universitatea este programata joi, 14 aprilie, de la ora 20.30.

 

Vezi si

15 suporteri au interdictie pe stadion la derby-ul Clujului, CFR-Universitatea

Comentarii Facebook