După 5 titluri cu CFR Cluj, internaționalul român va pleca în Serbia! Transferul mijlocașului este aproape sigur


Mihai Bordeianu a ieșit din grațiile lui Dan Petrescu în ultimul sezon, astfel că nu a mai prins loc de titular în majoritatea meciurilor la CFR Cluj. Mijlocașul central este foarte aproape să părăsească Gruia, pentru o echipă din Serbia.

Internaționalul român a pierdut minute și apariții în tricoul „feroviarilor” în favoarea fotbaliștilor precum Nana Boateng, Karlo Muhar sau Lovro Cvek. Bordeianu a reușit să bifeze doar 24 de prezențe pentru clujeni pe parcursul acestei stagiuni, pornind din poziția de titular în doar 14 partide.

Presa din Serbia anunță că Vojvodina Novi Sad, echipă care a încheiat sezonul pe locul 5 în prima divizie sârbă, e extrem de interesată de mijlocașul CFR-ului.

Potrivit Nogomania.rs, sârbii ar fi interesați de un împrumut în cazul lui Mihai Bordeianu, însă nu exclud un transfer complet, în funcție de negocierile cu șefii de la CFR Cluj.

Vojvodina Novi Sad, asemenea clujenilor, va evolua în preliminariile UEFA Conference League și va porni la drum tot din al doilea tur preliminar.

În afara mijlocașului Mihai Bordeianu, mai mulți componenți ai CFR-ului sunt pe picior de plecare de la formația din Gruia și ar putea părăsi echipa în această vară. Fundașii Yuri Matias și Christopher Braun sunt doriți de bucureștenii de la Rapid, iar președintele Cristi Balaj a mărturisit că pentru Nana Boateng și Ermal Krasniqi există interes din partea mai multor formații europene, printre care și Lazio.

„Boateng este sub contract cu noi. Nu cred că există club în România care să nu-l dorească pe Boateng. El nu va merge la Rapid. El este un jucător mult peste nivelul fotbalului românesc. Dacă vom primi o ofertă care să fie pe placul clubului, probabil că va pleca. De Boateng se interesează cluburi importante din Europa. 

Krasniqi este într-o creștere evidentă. În perioada în care a fost accidentat a creat un minus. Acum se simte mult mai bine, dar a recunoscut și el că a dat de un fotbal românesc mai bun decât cel din Kosovo. Este un jucător bun și sunt convins că va fi o soluție importantă pentru alte echipe. Nu întâmplător a fost căutat de mai multe echipe, de Lazio știți”, a declarat Cristi Balaj, conform Digisport.

Comentarii Facebook