VIDEO. Gest total lipsit de respect din partea fanilor parizieni, la despărțirea lui Leo Messi de PSG: „Dezgustător, rușinos!”


Lionel Messi a jucat ultimul meci în tricoul celor de la Paris Saint-Germain, împotriva celor de la Clermont, în ultima etapă din Ligue 1. Campionii Franței au pierdut cu scorul de 2-3, însă toată atenția a mers către gestul fanilor PSG la adresa lui Leo Messi.  

Înaintea meciului, conducerea celor de la Paris Saint-Germain a confirmat despărțirea de campionul mondial Lionel Messi, al cărui contract expiră în curând. Starul argentinian s-a declarat fericit că a putut evolua pentru echipa pariziană, într-un interviu recent.

Lionel Messi, huiduit de fanii PSG-ului, la ultimul său meci în tricoul echipei pariziene

Nu a fost prima dată când fanii celor de la Paris Saint-Germain l-au huiduit pe argentinian pe stadionul Le Parc des Princes, însă de data aceasta a fost de o însemnătate mai mare, acesta fiind ultimul lui meci pentru echipa franceză. 

Înainte de meci, când crainicul stadionului rostea numele jucătorilor, fanii lui PSG au huiduit în momentul în care s-a pronunțat numele lui Lionel Messi. În schimb, fundașul Sergio Ramos, aflat și el la ultimul joc, a primit aplauze, transmite jurnalistul Peter Rutzler, de la The Atletic, prezent la stadion.

Mai mulți fani ai fotbalului au condamnat gesturile fanilor lui PSG: „Dezgustător club, dezgustători fani"; „Nu e ca și cum clubul ăsta câștiga Ligi ale Campionilor înante să vină el. Ce a făcut să fie atât de detestat?"„Ar trebui să fie recunoscători că Messi le-a transformat clubul într-unul relevant în lume"„Rușinos!", au fost doar câteva din reacțiile internauților la videoclipul în care Leo Messi este huiduit de proprii suporteri.

Declarația lui Lionel Messi, legată de plecarea sa de la PSG

„Sunt foarte fericit că am fost capabil să reprezint PSG. Mi-a plăcut să joc aici, cu această echipă, cu asemenea jucători. Vreau să mulțumesc clubului pentru această experiență minunată", a spus Lionel Messi, potrivit ESPN.

În acest sezon, Lionel Messi a jucat în 31 de meciuri în prima ligă franceză pentru Paris Saint-Germain. Campionul mondial a reușit să marcheze 16 goluri și să paseze decisiv în alte 16 situații.


Comentarii Facebook