Dumitru Dragomir: "E o nenorocire ce s-a intamplat la Cluj cu suporterii"


Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat ca nu e normal ca suporterii sa nu fie lasati sa intre in stadion.

"Dinamo are trei factiuni de galerie. UEFA recomanda sa existe o singura liga a suporterilor si atunci este recunoscuta. Din cate stiu, acei oameni au solicitat doar buletinul, nu buletinul de Bucuresti. Din punct de vedere al regulamentului, nu aveau voie sa nu dea drumul in stadion. Asta cu buletinul obligatoriu se foloseste si este si recomandarea UEFA, daca este obligatoriu. Dar din punctul meu de vedere, trebuia dat drumul. Nu cred ca observatorul a lasat doar suporterii din Bucuresti pe stadion. Daca s-a intamplat asa, nu este in regula, dar eu nu stiu daca s-a intamplat asa. E o nenorocire daca se intamplă asa. Nici nu vreau sa cred ca s-a intamplat la Cluj asa ceva", a declarat Dragomir, la sport.ro

Sute de suporteri ai echipei Dinamo nu au fost lasati sa intre pe stadionul din Gruia pentru ca nu aveau buletine de Bucuresti.

"Clubul a vandut bilete numai in anumite sectoare, e problema lor, nu pot sa le impun eu sa vanda bilete unde vrem noi", a declarat Ilie Milici, purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj.

 

Finantatorul echipei Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca Arpad Paszkany este un nesimtit, care se crede stapanul Ardealului. "Este un golan. Sa ii fereasca Dumnezeu sa vin la Bucuresti in retur!", a spus Borcea.

Comentarii Facebook