David Lawrence, de la U Mobitelco Cluj, revine pe teren dupa accidentarea, care l-a facut indisponibil pentru 9 luni


Americanul David Lawrence, de la U Mobitelco, va reveni in teren la finalul acestei saptamani, pentru meciul cu CSU Brasov. Jucatorul a suferit o ruptura de ligamente si a lipsit noua luni.

Lawrence s-a accidentat in finala Ligii Europei Centrale, din 10 februarie, jucata de clujeni impotriva cehilor de la Novy Jicin. Jucatorul a fost operat in SUA si in septembrie a revenit la Cluj, urmand sa intre in partida cu CSU Brasov.

"A fost foarte dificil sa stau atat de mult timp, am muncit mult si am realizat ca indiferent ce se intampla, vreau sa joc, sa revin, sa ajut echipa, care a avut incredere in mine si a asteptat sa ma refac. Antrenorii si conducerea au avut incredere, mai mult, le-a pasat de cariera mea. Sper sa ajut cat mai mult echipa. Mi-a fost greu in aceasta perioada sa invat sa am rabdare, dar si sa stau doar si sa privesc meciurile in ultimele saptamani.

 

Nu m-am gandit niciodata sa renunt la baschet, am primit si o lectie de viata in aceasta perioada, mai ales ca dupa operatie toti ma intrebau ce voi face. Prietenii mei din SUA nu au crezut ca voi fi reprimit la echipa, am fost impresionat de gestul echipei. Trebuie sa termin ce am inceput, vreau sa fiu pe teren pana la final si cred ca echipa se poate lupta cu sanse la titlu. Sper sa reusim sa revenim la spiritul de anul trecut, impreuna cu fanii, si sa contribui si eu", a declarat David Lawrence.

 

Antrenorul echipei, Marcel Tenter, a declarat ca jucatorul a fost apt si pentru meciul cu Medias, dar "nu am vrut sa riscam".

Comentarii Facebook