Duminica 28 Aprilie

Dumitru Dragomir, critică la adresa lui Ciprian Deac, după declarațiile făcute de jucător: ,,L-a luat valul/E vorba de educație”


Dumitru Dragomir l-a ,,taxat’’ pe Ciprian Deac pentru reacția pe care a avut-o, în urma declarațiilor făcute de tatăl său. 

Ioan Deac a spus, într-un interviu că antrenorul CFR, Andrea Mandorlini, l-ar umili pe fiul său pentru că nu-l trimite în teren.

Jucătorul a contestat declarațiile tatălui și a subliniat că nu are nevoie de ,,avocați" care să vorbească pentru el. 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere cu mijlocașul a reacționat așa doar pentru ,, a se pune bine cu clubul CFR Cluj”.

,,L-a luat valul, nu cred că e un tip needucat. E vorba de educație. Numai de educație, dacă n-ai educație, n-ai nici dragoste. De părinți? E ce mai sfânt pe lumea asta, ce-i mai sfânt? Pentru părinți cel mai sfânt e copilul lui.

Eu mi-am supărat nevasta ca nimeni altul în decursul vieții, dar mai mult de oră n-am stat supărat pe ea, sau ea pe mine. Păi cum, ei îi spui toate secretele. Cine îi spune toate secretele nu e sănătos la cap, dar problemele de viață. Nu e bou, nu e sănătos la cap. O viață de familie fără puțină minciună, băi eu nu sunt om care să mint. Dacă-i spui tot te duci la cimitir imediat.

Da, e pe ultima sută, trage de el să mai câștige câțiva bani. Nu i-au zis, așa ceva nu-i zice nimeni. El crezând că asta nu-l supără pe taica-su, dar m-a supărat pe mine. Eu care sunt un familist ieșit din comun. Eu duminică de duminică mănânc cu copiii mei, cu prietenii lor, cu iubitele lor. Dacă vor să vină la masă au obligatoriu, o dată pe săptămână familia trebuie să se întâlnească”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Ciprian Deac rupe tăcerea după declarațiile critice ale tatălui său la adresa lui Mandorlini: ,,Îmi pare rău că s-a ajuns aici pentru că nu îmi face cinste


Comentarii Facebook