Ciprian Deac rupe tăcerea după declarațiile critice ale tatălui său la adresa lui Mandorlini: ,,Îmi pare rău că s-a ajuns aici pentru că nu îmi face cinste


Ciprian Deac a vorbit despre interviul oferit de tatăl său, în care acesta îl acuza pe antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini, că i-ar umilit fiul deoarece fotbalistul n-a mai jucat aproape deloc în ultimele meciuri. 

Concret, Ioan Deac a declarat: „Exact nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare.

Într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul, dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian, trebuia să vină cu argumente. Să spună: 'Nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu'.

Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82 (n.r. -  minutul 85). Deci asta înseamnă umilință, să te scoată la încălzire și să nu te folosească. ’’, într-un interviu pentru Fanatik.ro.

Fotbalistul a clarificat situația, menționând că este foarte afectat de cele întâmplate.

„De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situația, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, așa că voiam să îmi spun părerea.

Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem 6 meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniștiți și concentrați.

Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înțeleg și pe tatăl meu, e subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul [...}

Nu știam de acest articol, și eu am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că nu îmi face cinste și nu mă reprezintă asemenea lucru. Am muncit de mic să îmi fac un nume, am muncit de mic să ajung la o echipă bună, să fac performanță și să se vorbească lucruri bune despre mine.”, a afirmat Ciprian Deac într-un videoclip postat pe pagina clubului.

Deac a menționat și faptul că situația în vestiarul CFR este una bună și că va încerca să își ajute echipa indiferent de circumstanțe. 

„Atmosfera în vestiar e foarte bună, ne-am pregătit toată săptămâna foarte bine, au fost antrenamente destul de grele. E o perioadă în care putem să ne încărcăm bateriile pentru ultimele 6 meciuri. Urmează meciuri foarte grele, adevărate finale, și sperăm ca atunci când se va trage linia să fim pe primul loc.

E normal să fiu supărat, dar nu sunt supărat pe antrenor. Poate și eu greșesc, poate greșeala e la mine, dar sunt un tip care nu renunță ușor. Am trecut prin multe situații mai dificile.

Nu rămâne decât să mă pregătesc, să vin la antrenamente cu bucurie, să-mi fac treaba cât mai bine și dacă va fi nevoie de mine 5 minute, 10 minute sau un meci, voi fi prezent și voi încerca să-mi ajut echipa, așa cum am făcut-o tot timpul”, a declarat mijlocașul.

Foto: Captură Ecran Youtube CFR 1907

Comentarii Facebook