„Vrem să jucăm în finală!” - Sabău e fericit! Antrenorul este pentru prima dată în carieră într-o semifinală de Cupa României


„U” Cluj a reușit calificarea în semifinalele Cupei României, după duelul cu FC Hermannstadt de aseară. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău a reușit să întoarcă scorul de pe tabelă, după ce inițial au fost conduși.

După victoria cu 2-1, Sabău a vorbit despre evoluția elevilor săi și a subliniat cât de important este pentru evoluția echipei să nu existe accidentați. Tehnicianul a mai spus că din moment ce echipa sa a reușit calificarea în semifinale, își dorește să ajungă în finală.

„Cred că am jucat bine, de aceea am reușit să revenim. Am avut posesie, am jucat repede. În a doua repriză am făcut niște schimbări. Am reușit să egalăm. I-am recuperat pe Nistor, Thiam, Filip și sper să nu avem accidentați după acest meci. Jucătorii au fost foarte inspirați și au avut încredere că pot întoarce rezultatul.

Noi credem, vrem să jucăm în finală. Este obiectivul oricărei echipe care ajunge până aici. Pentru mine este foarte important, la fel și pentru jucători, suporteri. E mai ușor pentru mine să-i motivez. Ne bucurăm cât trebuie, dar vrem să pregătim următorul meci din campionat”, a declarat Sabău, după victoria de la Sibiu.

FC Hermannstadt - 'U' Cluj 1-2

După o primă repriză slabă, Universitatea era condusă la Sibiu, dar intrarea titularilor a făcut diferența, care au reușit răsturnarea scorului. 

La pauză, Ioan Ovidiu Sabău i-a introdus pe titularii Chipciu, Filip și Bic. Acest lucru s-a simțit imediat. Chipciu a preluat banderola dar și inițiativa, cu un șut de la 22 de metri, care a fost deviat în plasă. 

Noul intrat, Mamadou Thiam a înscris cel de-al doilea gol pentru Universitatea, care a fost și golul decisiv. Atacantul senegalez a înscris spre finalul celei de-a doua repriză, în minutul 75.

„U” Cluj îi va întâlni în semifinală pe arădenii de la UTA, care au trecut de FCU Craiova, scor 1-0.

În cealaltă semifinală se vor întâlni câștigătoarele meciurilor Sepsi - CS Mioveni și CFR Cluj - FC Argeș.

Comentarii Facebook