Consiliul Județean Cluj propune ca meciurile din Cupa Davis să se mute pe Cluj Arena

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, s-a întâlnit cu Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, și i-a propus mutarea meciurilor de Cupa Davis pe Cluj Arena. 

 

Ruxandra Dragomir a venit la Cluj însoțită de Silviu Matei, directorul general al federaţiei, pentru a asitat la meciul România - Danemarca din cadrul Cupei Davis.

 

Vă mulţumesc pentru faptul că aţi ales din nou oraşul nostru drept gazdă a acestei prestigioase manifestări, sper ca şi pe viitor să avem colaborări la fel de bune. De fapt, cred că judeţul are nevoie de o bază sportivă special pentru tenis, mai ales având în vedere faptul că am avut o tradiţie în acest sport. Pe de altă parte, fără să vreau să jignesc pe cineva, Cluj-Napoca este un oraş cultural şi elevat, locuitorii săi apreciază mult tenisul şi simt nevoia unor evenimente de anvergură, gen meciurile de Cupa Davis”, a apreciat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Ruxandra Dragomir a spus că este mulțumită de condiţiile de la Cluj și de colaborarea cu Consiliul Judeţean. ”Atmosfera de aici nu am regăsit-o la meciurile din Bucureşti, numărul spectatorilor este mult superior celor din capitală. Ciprian Porumb a dorit să aducă echipa aici, noi l-am sprijinit şi la meciul de anul trecut, a fost bine, aşa că a fost firesc să revenim”, a precizat preşedintele Federaţie Române de Tenis.

 

Horea Uioreanu şi-a exprimat speranţa că publicul de la Cluj va purta noroc echipei României şi că meciul de la toamnă, cel din turul doi al Grupei I a zonei Euro-Africane, cu Olanda, se va desfăşura tot aici.

 

În acelaşi timp, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Cluj Arena, Radu Sporiş, a lansat o propunere și anume posibilitatea disputării pe Cluj Arena a unuia dintre meciurile din etapele viitoare ale competiţiei. 

 

Ruxandra Dragomir a spus că propunerea este bună, dar că o eventuală decizie în acest sens va putea fi luată doar în funcţie de parcursul echipei naţionale de Cupa Davis a României. 

Comentarii Facebook