Dorinel Munteanu executat de fosta soție! I-a vândut casa și trăiește cu un bun prieten


Dorinel Munteanu are mari probleme în viața personală, după ce Simona, femeia cu care a fost căsătorit 28 de ani, îl execută pe toate planurile. 

”Munti” s-a recăsătorit în 2018, după divorțul din 2016, iar fosta lui soție a rămas în Germania. Fostul component al generației de aur o acuză că i-a vândut casa. Simona trăiește acum cu un medic sportiv, care era bun prieten cu Munteanu pe vremea în care actualul antrenor al celor de la Oțelul evolua ca jucător la Wolfsburg, anunță wowbiz.ro.

Simona este implicată într-o relație cu medicul care lucra la echipa de hockei a clubului din Wolsfburg.

Faptul că Simona are acum o legătură amoroasă l-a „scăpat” pe Munteanu de plata unei sume lunare de 1.500 de euro. Compensația putea crește la 4.500 de euro, dacă fostul component al ”Generației de Aur” avea un contract de antrenor ce i-ar fi asigurat un venit de 50.000 de euro anual.

În dosarul prezentat de sursa citată se arată că: ”De asemenea, din declarațiile martorilor a rezultat că pârâta este implicată, în Germania, într-o relație cu un medic, de aproximativ 2 ani, petrecându-și împreună concediile în diverse destinații exotice, iar pârâta nu a negat aceste susțineri”.

Dorinel Munteanu a subliniat în dosar că fosta soție a vîndut casa pe care i-a cedat-o, pentru suma de 600.000 de euro și că circulă cu o mașină evaluată la 180.000 de euro. În același timp, el ”locuiește într-un apartament care este supus vanzarii publice în cadrul unei executări silite pornite la cererea pârâtei, și nu are o altă posibilitate locativă, și, de asemeni, arată că are o mașină mult mai ieftină”.

Fosta soție s-a mai ales după divorțul din 2016 cu trei ceasuri Rolex, de circa 70.000 de euro, mobilier de 150.000 de euro, aparatură scumpă și un automobil BMW.

Simona s-a apărat și a spus că jumătate din cei 600.000 de euro au fost pentru plata ratelor restante ale casei și pentru fiscul german, pentru că existau datorii.

Instanța a decis ca Dorinel Munteanu să nu mai plătească nimic către fosta soție, mai ales că acum nu are niciun angajament la vreun club.

”Munti” și fosta soție au împreună o fiică, tânăra locuind acum în Olanda.

După revenirea din Germania, în 2005, Dorinel Munteanu a semnat cu CFR Cluj, fiind antrenor și jucător. În cei doi ani petrecuți la Cluj Napoca, Munteanu a reușit calificarea echipei în Cupa UEFA Intertoto (în 2006), pierzând însă finala. După despărțirea de CFR, a acceptat oferta venită de la FC Argeș, echipă aflată pe ultimul loc în sezonul 2006-07 al Ligii Întâi, dar nu a reușit salvarea de la retrogradare.

În 2008 a ajuns la U Cluj, echipă tocmai retrogradată în Liga a II-a. După câteva etape, a primit propunerea de a antrena Steaua București, formație rămasă fără antrenor după demisia lui Marius Lăcătuș.

În 2010 - 2011, ”Munti” a câștigat titlul cu echipa Oțelul Galați.

În 2020, Dorinel Munteanu a candidat pentru un scaun în Senatul României, dar nu a fost ales. 

Fostul fotbalist a suferit de pe urma dependenței de alcool și a fost condamnat pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. El s-a recuperat cu ajutorul noii sale soții și a revenit în fotbal în toamna lui 2018, ca antrenor la Concordia Chiajna. Ultima echipă antrenată a fost CSM Reșița, în 2020.

Comentarii Facebook