Primele mutări ale lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Există potențial să joace și în Champions League”


Dan Petrescu va semna azi, cel mai probabil, contractul cu CFR Cluj, după ce sâmbătă și duminică a pregătit în mare secret duelul cu roș-albaștrii.

Tehnicianul a făcut deja „curățenie” la nivelul lotului pentru ca să le facă loc jucătorilor pe care și-i dorește la echipă.

Marea surpriză, pusă la cale de către ”Bursuc” este readucerea lui Juan Culio, care azi a împlinit 38 de ani. Argentinianul, declarat cel mai bun pasator din Liga 1, în ediția 2007-2008, a fost readus de Petrescu în primul rând pentru atmosfera bună pe care știe să o facă la nivel de lot, dar și pentru că este un bun motivator.

În afara lui Culio, pe care nu ar fi exclus să-l vedem din nou pe teren, antrenorul ardelenilor i-a cerut insistent pe Mihai Bordeianu (29 de ani) și pe Damjan Djokovic (31 de ani). Primul este legitimat la Al-Qadisiyah și este dorit și de FCSB, dar din sursele digisport.ro se pare că CFR are „șanse mari de a-l repatria”.

Primele mutări ale lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Există potențial să joace și în Champions League”

În schimb, situația este mai complicată la croat. Legitimat în Turcia, la Rizespor, Djokovic este remunerat cu un salariu foarte bun. În plus, este om de bază acolo, a fost titular în toate partidele disputate până acum în sezon și a marcat și două goluri, astfel că prestațiile sale sunt extrem de apreciate de bașkanii echipei.

Ilie Dumitrescu, cel care a dezvăluit că Dan Petrescu a pregătit meciul cu FCSB, este convins că echipa din Gruia poate ataca la anul grupele Champions League dacă vor fi readuși Bordeianu, Djokovic, dar și alte achiziții.

Uite, acum încep să mă gândesc că dacă proiectul ăsta nou al lui Dan Petrescu va fi unul cu susţinere financiară, apropo de Djokovic şi Bordeianu şi se va umbla şi pe la fundaşii centrali, probabil că se va investi şi în alte zone, cred că există potenţial să joace şi în UCL”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.


Comentarii Facebook