Dorin Goga se viseaza in tricoul U Cluj: Vin fugind, daca Poli se intelege cu Walter VIDEO si FOTO


Dorin Goga, atacantul echipei Poli Timisoara, si-a petrecut vacanta, acasa, la Cluj-Napoca, unde a vizitat stadionul Cluj Arena. Jucatorul a declarat ca ar accepta fara sa clipeasca o oferta de la U Cluj.

Atacantul a fost curtat, in ultimele saptamani, de FC Vaslui. "Au fost anumite negocieri, dar eu am mai spus ca vreau sa fie un transfer definitiv. Dansii isi doresc un imprumut cu optiune de cumparare, iar eu imi doresc, daca ar fi sa se rezolve, sa fiu transferat definitiv", a explicat Goga.

"Am fost de unul singur sa vad stadionul Cluj Arena si pot spune ca este special. Inca nu am vazut stadionul din Bucuresti, dar tinand cont de trecutul meu cred ca aici m-as simti mult mai bine sa dau goluri", a mai spus Goga.

Legat de transferurile facute de U Cluj, atacantul a declarat ca: "Ei sunt inca favoritii mei la titlu. Au inceput foarte bine campionatul, dar nu le-au mai intrat mutarile la fel de bine pe final. Sper sa isi revina si sa fie acolo in fata unde imi place sa ii vad. Eu as vrea sa vin sa joc aici la Cluj, sa prind un contract definitiv. Daca cele doua conduceri s-ar intelege, as veni la U Cluj fugind. Deocamdata, insa, sunt jucatorul echipei Poli. Sunt in vacanta acasa la Cluj si ma voi prezenta la pregatirea care urmeaza", a declarat Dorin Goga.

Jucatorul s-a ocupat la Cluj-Napoca de administrarea barului Caro, pe care l-a deschis in urma cu cateva luni in Piata Muzeului impreuna cu doi apropiati. Localul are un aer retro, preturi pe buzunarul studentilor, lucru care, crede Dorin Goga, ii va garanta succesul.


Atacantul a cunoscut gloria la U Cluj, unde a fost si capitan, fiind vandut la Timisoara in 2008 pentru suma de 1,3 milioane de euro.

Comentarii Facebook