Djokovic, criticat dur: ”Își stabilește propriile reguli și îi face pe ceilalți să pară idioți”


Novak Djokovi a fost criticat dur de numărul patru mondial, grecul Stefanos Tsitsipas, în urma scandalului vaccinării. Guvernul Australiei i-a anulat vineri definitiv viza sârbului.

Cei mai mulți jucători au fost vaccinați și au respectat protocoalele pentru a veni să joace în Australia. Dar se pare că aceste reguli nu sunt respectate de toată lumea. Această minoritate își urmează propriile reguli și face ca cei mai mulți dintre ceilalți jucători să pară idioți, într-un fel. El (Djokovic, n.r.) își stabilește propriile reguli. Dintre jucători, nimeni nu și-ar fi imaginat că poate veni fără să fie vaccinat sau fără să respecte protocolul în vigoare", a declarat Stefanos Tsitsipas, numărul 4 ATP, înainte ca autoritățile australiene să ia decizia anulării vizei sportivului sârb.

Viza lui Djokovic a fost retrasă de Guvernul Australiei

Vineri dimineața, guvernul Australiei a anulat viza sârbului, cu trei zile înainte de a începe  Australian Open. 

Sportivul este nevaccinat, dar a prezentat la intrare în țară o scutire care confirma că a avut COVID în decembrie 2021. Autoritățile australiene nu i-au permis să intre în țară, i-au suspendat viza, dar instanța a anulat decizia și sârbul s-a putut antrena.

Ulterior, Djokovic a recunoscut că a completat greșit declarația de intrare în Australia și că nu a respectat regulile de izolare în Serbia, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în decembrie.

Comentarii Facebook