Boc: Minciuna are picioare scurte și în cazul Djokovic


Primarul Emil Boc susține că ”minciuna are picioare scurte și în cazul Djokovic” și că numărul unu mondial nu își respectă statutul. 

Minciuna are picioare scurte

Minciuna are picioare scurte și în cazul Djokovic. Arată cât de multe complicații poate să aibă cineva care nu se vaccinează și minte, mai ales. Informațiile s-au schimbat de la o zi la alta. Când s-a anulat decizia autorităților de suspendare a vizei a fost o chestie corectă a unui judecător, care arată că democrația este funcțională în Australia. Nu ține cont de presiunea publică sau de decizia unui judecător. Dacă nu i s-a respectat dreptul la vamă de a-și aduce mijloace de apărare, pentru că nu poți să îi impui la 4.00 să vină cu dovezi suplimentare, judecătorul a spus că așa nu se tratează un cetățean. 

Viza lui Novak Djokovic a fost anulată pentru că a mințit

Acum i-au anulat viza pentru că el, de fapt, nu a trecut prin boală în 16 decembrie, pentru că a doua zi a fost la un turneu de tenis. A completat greșit viza că nu a mai fost în alte țări, dar fusese în Spania și avea poze de acolo. După aceea s-a pus la îndoială întregul certificat când a spus a fost în 16 infectat, iar în 17 era la o festivitate de premiere.

Djokovic răspunde moral în fața comunității internaționale prin această atitudine. Când 99% dintre oamenii din turneu se vaccinează, tu ești numărul 1 mondial și trebuie să fii un model de susținere a științei. Prin statutul pe care îl avem, avem și niște obligații față de comunitatea pe care o reprezentăm. Trebuie să fim onești. Dacă i s-a permis să intre că a trecut prin boală, atunci să nu mintă. Dacă a mințit, atunci decizia autorităților australiene capătă consistență în fața oricărui judecător”, a spus primarul Emil Boc, la Ziua LIVE.

Comentarii Facebook