CFR Cluj ramane pe primul loc in Liga 1. Dinamo a condus, dar a fost prea slaba pentru a invinge in Gruia - VIDEO


Dinamo nu a reusit nici acum sa se impuna in Gruia in fata CFR Cluj. A condus de doua ori, dar "feroviarii" au revenit de fiecare data si si-au conservat prima pozitie in Liga 1, chiar daca jucatorii clujeni sunt la egalitate de puncte cu Steaua.

Partida a fost dramatica, Dinamo a avut in ultimele 7 minute de joc un om in plus, dar nu a reusit sa mentina rezultatul.

 

CFR Cluj a pornit tare jocul si a controlat balonul, fara a-i da emotii goalkeeper - ului dinamovist. Cea mai importanta faza a debutului de partida a fost in minutul '20 cand Cuilio si Traore l-au lasat "spectator" pe Dragos Grigore, dar ivorianul a sutat  in plasa laterala . Acelasi Traore a sutat din nou zece minute mai tarziu, dar Dolha a fost la post.

 

In schimb, s-a dovedit inca o data ca ocaziile se razbuna si cei care au inscris au fost dinamovistii, care au perforat plasa lui Nuno Claro. Culio a trimis in minutul '31 o minge catre portar, Andrei Cristea a interceptat balonul si a inscris.

 

Prima repriza s-a incheiat 0 - 1 si feroviarii au iesit de la vestiare mai determinati, cu Bud in locului Traore. Atacantul a reusit sa inscrie cu putin ajutor din partea lui Dolha si Motii, mingea sutata de clujean fiind deviata cu bolta peste portar si aparatori . Meciul a decurs mai departe monoton pana la bomba lui Bostina, care de la 16 metri a inscris cel de-al doilea gol pentru Dinamo si a adus tacerea pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu".

Clujenii au meritat un penalty spre finalul meciului, dar centralul Hategan nu a fost de acord ca Bud a fost faultat. Deac a fost eliminat pentru ca i-a aplicat o lovitura nesportiva lui Pulhac si CFR Cluj parea o echipa resemnata, dar a revenit pe tabela prin golul lui Culio, care a readus zambetul pe buzele sefilor din Gruia.

Egalul mentine CFR Cluj pe prima pozitie, cu 39 de puncte, la egalitate cu Steaua Bucuresti.

 

 

Echipele de inceput au fost:

CFR Cluj : Nuno Claro- Panin, Piccolo, Alcantara, Veloso, Dani, E.Dica, Culio, Peralta, Y.Kone, Traore

Dinamo : Dolha - Scarlatache, Grigore, Moti, Pulhac, Torje, D.Kone, N'Doye, Bostina, Andrei Cristea, Alexe

 

Citeste si...


Madorlini: Sunt multumit ca am reusit sa revenim de doua ori in meciul cu Dinamo

Bud: A fost penalty la intrarea lui Dolha din minutul '88

Oficialii dinamovisti il scot "tap ispasitor" pentru egalul cu CFR Cluj pe portarul Emilian Dolha

 

Comentarii Facebook