Miercuri 17 Aprilie

Diferenţa dintre FCSB şi CFR Cluj. Câţi jucători vaccinaţi sunt în lotul campioanei faţă de echipa lui Gigi Becali


Două dintre contracandidatele la titlul Ligii 1, CFR Cluj şi FCSB, au o situaţie diferită în privinţa jucătorilor vaccinaţi din lot. În Gruia, majoritatea lotului e vaccinată, faţă de ce se întâmplă la echipa din Berceni.

Câţi fotbalişti sunt vaccinaţi la CFR Cluj

CFR Cluj nu riscă pentru sezonul în curs, în care vrea încă un titlu de campioană şi în care joacă şi în Conference League. Marius Bilaşco a anunţat că aproape toţi fotbaliştii din lotul antrenat de Dan Petrescu sunt vaccinaţi. 

Cred că sunt cinci sau şase jucători care nu au făcut vaccinul, un număr foarte mic", a declarat oficialul campioanei României pentru Telekom Sport. 

Fotbaliştii de la FCSB, speriaţi de Gigi Becali?

Finanţatorul vicecampioanei României se opune vaccinării şi, deşi s-a retras din 'viaţa' echipei şi l-a lăsat pe Edward Iordănescu să se ocupe de tot, se pare că încă are o influenţă mare asupra lotului. Recent, Gigi Becali a oferit câteva declaraţii controversate şi a dezvăluit că se va supăra pe fotbaliştii care se vor vaccina împotriva noului coronavirus.

Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac transom. Să bag o substanţă care să mă modifice genetic. Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste doi, trei ani. Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor dacă nu vreţi să faceţi copii, vaccinaţi-vă. Dacă vin cu pistolul la capul meu şi îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt şi jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruţ şi încă unul ieri s-a mai vaccinat. Creţu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.


Comentarii Facebook