Cum o alintă Cristian Tudor Popescu pe Jaqueline Cristian, după meciul ”drăcesc” de miercuri seara de la Cluj


Pasionat de tenis, gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a spus frumoasei Jaqueline Cristian ”Draqueline Cristian”, pentru meciul în forță câștigat în fața favoritei numărul cinci a turneului de la Cluj. 

Jaqueline Cristian a purtat de la începutul turneului o pelerină asemănătoare cu cea celebrului personaj Dracula. Ea a explicat că a fost ideea antrenorului, pentru că turneul se desfășoară în Transilvania. 

Draqueline Cristian!

Urmărim pentru prima dată viața unei familii de urși din munții Asiei. Hai să îi vezi în Digi Online, de la 21:00, pe Digi Animal World.

De când aștept seara asta! Cea mai talentată româncă din generația ei, Jaqueline Cristian, a făcut cel mai bun meci al carierei de până acum, în fața capului de serie 5 al Openului Transilvaniei, puternica australiancă Ajla Tomljanović!

Forță, luciditate, concentrare (Ajla a revenit de la 1-5 în primul set și i-a respins 3 mingi de meci!) și o rezistență fizică impresionantă, atinsă în urma a zile și zile de antrenament, care i-a permis, după meciul monstru de 3 ore cu Kaja Juvan, s-o învingă în două seturi „braț de fier”, 7-6, 7-5, pe Tomljanović.

Draqueline e în sferturi, cu pelerina contelui cu tot. Unde ar fi nemaipomenit s-o întâlnească pe Simona. Indiferent însă de ce va fi, cred că acum, la Cluj, Jaqueline Cristian a făcut pasul în nivelul următor al tenisului mondial!”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Jaqueline Cristian va juca în sferturi cu câștigătoarea din partida Simona Halep (18 WTA) - Varvara Gracheva (81 WTA).

Comentarii Facebook