Miercuri 24 Aprilie

Dezvăluiri BOMBĂ despre Becali. Habibou: Becali cumpărase echipa adversă


Habib Habibou, atacantul belgian originar din Republica Centrafricana care a jucat la Steaua în 2008, a vorbit pentru La Dernière Heure despre modul în care Gigi Becali cumpără meciurile din Liga I.

"În România am jucat odată în cel mai bizar meci din cariera mea, înainte să-mi dau seama că Gigi Becali cumparase echipa adversă. Adversarii noştri nici măcar nu se osteneau să fugă. Ratau toate pasele. Ceva demenţial! Până şi suporterii noştri ne-au huiduit când am câştigat cu 5-0. Acesta este unul dintre lucrurile care m-au făcut să vreau o schimbare de peisaj", a spus Habib Habibou, potrivit Realitatea.net

Meciul câştigat cu 5-0 de roş-albaştrii, despre care vorbeşte Habibou a fost Steaua - Gloria Buzău şi a fost disputat în 7 mai 2008, în ultima etapă de campionat.

"Când am semnat cu Steaua, Gigi Becali m-a invitat la el acasă pentru a sărbători. Când m-am apropiat de palatul său, nu am putut crede ochilor ce vedeam. El trăieşte într-un palat de aur. Toate cărămizile sunt acoperite cu foi subţiri de aur. Ceva nebunesc! La intrare, există un înger din aur masiv. Am fost foarte bine primit. A fost generos cu aproape toţi jucătorii săi. După o victorie într-un meci important a venit cu teancul de bani la vestiare. Acest lucru nu era ceva neobişnuit", a mai adăugat Habibou.

La Dernière Heure îi face o scurtă prezentare lui Gigi Becali şi scrie: "este cel mai bogat om din România" şi a amintit câteva din scandalurile în care a fost implicat boss-ul stelist: sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina, cazul valiza şi acuzele de rasism. La ultima, Habibou a reacţionat: "Am auzit că nu l-a dorit pe Sinama Pongolle pentru că este negru. Nu cred! Şi eu sunt negru, iar Gigi Becali are, probabil, o mulţime de defecte, dar rasist nu este. Când am plecat de la club, a fost foarte trist!"

"Totul trece pe la el în această ţară. De la preşedintele federaţiei de fotbal şi până la preşedintele României", a mai spus Habib Habibou, care acum evoluează la Zulte Waregem.

Comentarii Facebook