Despre jaful de la Cluj, unde naționala Italiei U21 a fost prădată de hoți, s-a relatat și în Ungaria. Cei de la Cluj Arena dau vina pe organizatori


Despre scena de nepermis cu furtul ghetelor din vestiarul Italiei a relatat și presa din Ungaria. Amintim că, din vestiarul naționalei Italiei au fost furate mai multe perechi de ghete, la finalul meciului disputat de peninsulari în compania naționalei Elveției, duminică, 25 iunie, în faza grupelor de la Campionatul European de tineret, co-organizat în această perioadă de România și Georgia.

Cazul a fost mediatizat la nivel european. Inclusiv vecinii noștri maghiari au scris despre acest subiect.

Patru perechi de ghete de fotbal au fost furate de hoți care nu au fost identificați până acum din vestiarul Italiei U21 de la Cluj Napoca, în timpul meciului din grupe cu Franța, scor 1-2 (n.r. cu Elveția). Meciurile din Grupa B a Campionatului European U21 s-au ținut pe două stadioane din Cluj Napoca, Dr. Constantin Rădulescu, casa echipei care a câștigat opt titluri în România, CFR Cluj, și Cluj Arena, stadionul cu 30.000 de locuri, unde s-a disputat meciul în cauză, unde au fost furate ghetele italienilor”, au notat cei de la Nemzeti Sport, în cadrul unui articol ce a primit titlul „Euro U21: ghetele au fost furate din vestiarul italienilor în Cluj”.

Consiliul Județean Cluj: Securitatea vestiarelor este asigurată de o firmă contractată de organizatori și NU de angajații stadionului Cluj Arena

Poliția cercetează cazul în acest moment, iar  Consiliul Județean Cluj, cel care este administratorul stadionului Cluj Arena, precizează că nu ar purta nicio vină pentru acest incident.

Securitatea vestiarelor și a întregului perimetru din timpul evenimentelor sportive desfășurate în cadrul Campionatului European de Fotbal U21, este asigurată de o firmă contractată de organizatori și NU de angajații stadionului Cluj Arena. La fel, serviciile de curățenie sunt prestate de o firmă agreată și contractată de organizatori.

De altfel, cheile de la spațiile stadionului Cluj Arena folosite în cadrul competiției au fost predate firmelor respective. Consiliul Județean Cluj și Cluj Arena doresc o rezolvare cât mai rapidă a acestui incident, motiv pentru care imaginile înregistrate de camerele de supraveghere au fost deja predate organelor de poliție, în vederea identificării și tragerii la răspundere a celor găsiți vinovați”, au transmis cei de la Consiliul Județean Cluj, pentru prosport.ro.

Comentarii Facebook