Adana Demirspor, adversara CFR Cluj din turul doi preliminar Conference League, și-a luat antrenor care a câștigat Liga Campionilor


Adana Demirspor, adversara celor de la CFR Cluj în turul doi preliminar Conference League, a reușit să facă o mutare importantă înainte de dubla manșă. Formația care a încheiat pe locul 4 în campionatul Turciei a bătut palma cu Patrick Kluivert (47 de ani), iar legendarul atacant a devenit noul antrenor al echipei, o lovitură de imagine importantă pentru Adana Demirspor.

Conform presei din Turcia, mutarea a fost oficializată sâmbătă, la scurt timp după miezul nopții. Olandezul a semnat un contract valabil pe doi ani, cu opțiunea de prelungire cu un an suplimentar. 

Kluivert îl înlocuiește pe banca tehnică pe Vincenzo Montella. Duelul cu CFR Cluj e programat pe 27 iulie, respectiv 3 august, astfel că olandezul are la dispoziție puțin timp pentru a-și cunoaște noii elevi. 

De partea cealaltă, și CFR Cluj e într-o situație similară. Andrea Mandorlini a semnat la mijlocul lunii iunie și trebuie să pregătească dubla manșă tot într-un timp relativ scurt, scrie digisport.ro.

Comentarii Facebook