DERBY -ul CLUJULUI - CFR Cluj - U Cluj, de la ora 21.00! Duel Miriuță - Ogăraru. Cine câștigă?

 

Vasile Miriuță a dat dovada de sportivitate și îl încurajează pe antrenorul U Cluj, George Ogăraru, contestat de fani pentru rezultatele slabe.

 

E un derby, chiar dacă eşti pe primul sau pe ultimul loc. Şansele sunt de 50-50. U este o echipă bună. A pierdut ultimul meci cu Craiova şi poate e normal să fie aşa când se fac schimbări. A venit un antrenor nou şi e mai greu. Am trăit-o pe pielea mea când am venit la CFR”, a declarat Miriuță. 

 

George Ogăraru i-a întors complimentul: ”CFR e o echipă puternică. A ajuns unde şi-a dorit după mai multe luni de lucru cu acelaşi antrenor. Orice muncă necesită timp. Am preluat o echipă din mers şi încerc să-i dau amprenta şi să ne îndeplinim obiectivul”.

 

Tehnicianul CFR Cluj a spus că nu contează ce s-a întâmplat în sezonul trecut, când echipa lui a pierdut derby -ul.

 

Suntem siguri că vom câştiga, iar băieţii vor face totul pentru acest lucru. Nu e vorba de revanşă pentru meciul de anul trecut. Ce-a fost nu ne mai interesează. Contează doar prezentul şi viitorul”, a mai spus Miriuţă. 

 

George Ogăraru este antrenorul care a avut cel mai slab debut de când a promovat Universitatea Cluj în prima ligă. ”Nu simt nicio presiune suplimentară. Consider că am picat cumva la mijloc în legătură cu atitudinea suporterilor. Sper însă ca munca noastră să dea roade. Ei nu au încercat să comunice cu mine înainte să-mi ceară demisia. Dacă suporterii sunt supăraţi pentru cum am jucat cu Craiova au dreptate. E un avantaj dacă o să avem suporterii lângă noi”, a precizat antrenorul.

 

El se teme, totuși, să jucătorii lui sunt obosiți după meciul din Cupa României. ”Aş fi vrut să fim mai bine pregătiţi fizic. Am jucat în Cupă mai multe minute decât ne-am propus”, a afirmat Ogăraru, care recunoaște că de când a venit la Cluj numai despre derby -ul cu CFR Cluj se vorbește.

 

Meciul CFR Cluj - U Cluj se joacă de la ora 21.00, pe stadionul ”Dr. Constantin Răduleascu”, din Gruia.

 

CFR Cluj va vinde bilete la meciul cu U Cluj

Comentarii Facebook