U-Banca Transilvania a câștigat la limită cu BC Timișoara

 

U-Banca Transilvania a câștigat la limită prima manșă a optimilor Cupei României cu BC Timișoara, duminică seara, în Sala ”Horia Demian”.

 

Inca de la inceput am stiut ca o sa fie un meci foarte greu, ne asteptam de la echipa Timisoarei sa joace foarte bine, stiam ca are jucatori foarte experimentati. Nu ne-am regasit in primele doua sferturi, insa dupa pauza a fost un pic de schimbare in atitudinea jucatorilor, ne-am aparat ceva mai agresiv. Misiunea e la fel de grea la Timisoara, era la fel de grea si daca aveam zece puncte. Oricum, trebuie sa mergem la Timisoara sa castigam”, a declarat Dorin Pintea, antrenorul U Banca Transilvania.

 

Este un meci de cupa, deci este un meci cu 8 sferturi. Pot sa zic ca este o victorie de moral. Am aratat astazi doua reprize diferite, in primul rand in ceea ce priveste atitudinea. Nu conteaza ca a intrat mingea sau nu pana la pauza, dar nu se poate sa deschidem meciul cu o asemenea atitudine. Doar atitudinea ne-a facut sa castigam acest meci. Suntem destul de experimentati ca sa nu ne mai uitam pe tabela, sunt doua puncte la pauza acestui meci si atat”, a afirmat și Branko Cuic.

 

Marcatorii: 

 

U-Banca Transilvania: Hargrove 17 (2 rec., 1 p.d.), Barnette 14 (8 rec., 1 p.d.), Cuic 13 (5 rec., 8 p.d.), Silvasan 7 (1 rec., 3 p.d.), Lalovic 6 (4 rec.), Baciu 6 (3 rec.), Mandache 5 (3 rec., 1 p.d.), Jucan 4 (3 rec.), Medvedj 1 (3 rec.), Southall (5 rec.).

 

BC Timisoara: Pesic 20 (5 p.d.), Lewis 15 (5 rec.), Tica 14 (9 rec.), Jovanovic 9 (4 rec., 7 p.d.), Manigat 5 (6 rec.), Stancut 3.

 

Meciul retur se disputa miercuri, la Timisoara, cu incepere de la ora 17. 

 

Foto: manases s. - www.u-mobitelco.ro

Comentarii Facebook