Derapaj al lui Gigi Becali față de o femeie arbitru: ”Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie…”


Gigi Becali a avut un nou derapaj sexist în direct la TV, după ce Nana Antwi a fost eliminat în meciul Botoşani şi FCSB, după decizia VAR.

Gigi Becali a atacat-o pe Cristina Trandafir, femeia care se afla în camera VAR.

Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie… Vine o femeie și zice ”Domnule, roșu!”. Băi, ești nebun? Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia… A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia… Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea… Dacă ea avea inteligență… Dar, femeie… Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele. Dar ăia care apără femeile ajung și la a treia sau a patra nevasta. Cum iubești femeia dacă tot o lași? Tu nu o iubești, o batjocorești! Nu-i dai respect. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj”, a declarat patronul celor de la FCSB.

Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc. Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Și Dumnezeu o va ajuta cu dorințele. Știe ea la ce mă refer. Ea vine la noi la biserică”, a mai spus Gigi Becali.

Comentarii Facebook