Universitatea Cluj, sancționată dur de LPF, după meciul cu FCSB. ,,Studenții'' au primit o amendă uriașă din partea Comisiei de Disciplină


,,U” Cluj s-a ales cu o amendă uriașă din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. 

,,Studenții” vor trebui să plătească astfel colosala sumă de 22.500 lei, după incidentele din meciul cu FCSB. 

,,AS FC Universiatea Cluj vs. FC FCSB – Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul ASFC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, se arată pe site-ul LPF. 

Universitatea Cluj a fost amendată de LPF pe baza unor articole care fac referire la comportamentul spectatorilor, cum ar fi ,,introducerea în locurile de desfăşurare a jocurilor de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante, alte obiecte ce au fost folosite de spectatori la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot contribui la producerea unor acte de violenţă", potrivit Regulamentului Disciplinar.

Nici CFR Cluj nu a scăpat, primind două sancțiuni, una de 5.000 lei în meciul cu Rapid și una de 10.000 în meciul cu Craiova. 

În meciul Dinamo- Oțelul Galați a ,,plouat” cu amenzi fiind sancționate ambele părți, Dinamo cu 10.000 de lei și Oțelul cu 7.500 lei.

Antrenorul Oțelului Galați  Dorinel Munteanu a primit o suspendare de două meciuri și o amendă de 6.000 lei pentru comportament nesportiv, iar delegatul Săceanu Robert Elian de la U Craiova 1948 a fost suspendat o lună și amendat cu 640 lei pentru încălcarea regulamentului.

Și jucătorii s-au ales cu amenzi și suspendări, Antwi Nana Kwame de la FCSB a fost suspendat pentru un meci și a primit o amendă de 740 de lei. 

 Olaru Darius Dumitru, tot de la FCSB s-a ales cu suspendare pentru două jocuri și amendă de 3.000 lei.

Kaprof Juan Cruz de la Botoșani a fost suspendat pentru un meci și a primit o penalitate sportivă de 740 lei.

Comentarii Facebook