De ce nu e Victor Hănescu în lotul de Cupa Davis. Porumb: ”S-au purtat negocieri financiare cu el, dar nu am ajuns la o înţelegere”

 

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciprian Porumb, a declarat că Victor Hănescu nu face parte din echipa care va juca la Cluj, în Cupa David, din rațiuni financiare.

 

România va juca în Sala Sporturilor din Cluj-Napocacu Danemarca, în perioada 1-3 februarie.

 

S-au purtat negocieri financiare cu Victor Hănescu, dar nu am ajuns la o înţelegere. El şi-a exprimat disponibilitatea anul trecut să discutăm, am făcut eforturi, mi l-am dorit alături de noi şi chiar am încercat să oferim condiţii foarte bune, dar nu am reuşit. Victor a fost convocat oricum, la fel ca toţi jucătorii, dar nu a mai răspuns. Am aşteptat până astăzi, când am transmis lista oficială cu componenţa echipei”, a declarat Ciprian Porumb, citat de Mediafax.

 

Din echipa României fac parte Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Din lotul lărgit mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă.

 

Danemarca va veni la Cluj cu jucătorii: Frederik Nielsen (29 de ani), Martin Pedersen (25 ani), Thomas Kromann (25 ani) şi Christoffer Konigsfeldt (23 ani). Cel mai bun jucător este Frederick Nielsen, locul 374 la simplu şi 20 la dublu.

 

Duelul va conta pentru primul tur al Grupei I Zona Euro-Africană.

Comentarii Facebook