Ce jucător de la CFR Cluj este dorit de Manchester United?

 

Manchester United vrea să cumpere un jucător de la CFR Cluj și este dispusă să plătească și o mică avere.

 

Portarul englezilor, David De Gea, l-a scos din minți pe Sir Alex Ferguson, iar antrenorul a pus ochii pe Mario Felgueiras. 

 

Presa din Anglia a anunțat deja că Ferguson are ca variante de achiziție: Valdes (Barcelona), Begovic (Stoke), Muslera (Galatasaray) și Felgueiras de la CFR Cluj.

 

Vom renunta la el doar pentru o suma foarte mare, e urmarit de multe cluburi si avem pretentii in confirmitate cu valoarea lui. E un portar foarte bun, ne-a rezolvat problemele pe un post unde am avut mereu emotii, nu ne gandim sa-l dam decat in cazul unei oferte extraordinare”, a spus Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj.

 

Mario Felgueiras, 26 de ani, a venit la CFR Cluj în vara anului 2012 și a explodat în Champions League. Cota lui acum este de 4,5 milioane de euro.

 

Jucătorul crede că un transfer la Man United ar fi magic. ”Ar fi un pas mare pentru mine, Manchester e un club enorm. Ma bucur ca sunt interesati de mine, dar trebuie cluburile sa fie de acord. Voi vedea daca mai raman la CFR si daca exista oferte certe pentru mine”, a spus Mario Felgueiras.

Comentarii Facebook