”Dați-i fiola să sufle!” - Un agent de pază a lovit un oficial la meciul Minerul Ocna Dej şi SC Olimpia MCMXXI Satu Mare - VIDEO


Un agent de pază care fuma în timpul meciului a lovit cu piciorul un oficial al echipei oaspete, la meciul dintre Minerul Ocna Dej şi SC Olimpia MCMXXI Satu Mare, scor 1-2.

Meciul s-a desfăşurat în comuna Vad, judeţul Cluj şi a făcut parte din cadrul etapei a 7-a din Liga a 3-a, Seria a 10-a, scrie informatia-zilei.ro.

În timpul meciului, lângă terenul de fotbal a izbucnit un conflict verbal între un agent de pază şi Sergiu Tăbăcaru, director sportiv şi vicepreşedinte al clubului sătmărean. Conflictul a luat amploare după ce agentul de pază l-a prins de gât pe sătmărean, l-a împins, după care l-a lovit cu piciorul în coapsă. Sergiu Tăbăcaru a resimţit lovitura, a căzut, moment în care mai multe persoane din tabăra Olimpiei au sărit în apărarea vicepreşedintelui lor. Printre ele îi menţionăm pe Cosmin Miclăuş – preşedintele Olimpiei şi cunoscutul Paul Mihai, fost jucător al Olimpiei. S-a solicitat întreruperea meciului, după care l-a faţa locului au sosit şi jandarmii. Conflictul s-a stins, iar acum rămâne de văzut dacă clubul gazdă va fi sancţionat de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Aproape întregul conflict a fost filmat. Jandarmii au intervenit, dar nu au anunțat că au aplicat ceva amenzi. 

Comentarii Facebook