Meciul dintre Dinamo și CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, iar Andrea Mandorlini a felicitat-o pe Dinamo: „Ei au fost mai lucizi”


Meciul dintre Dinamo și CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 12-a a SuperLigii.

La finalul partidei, antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a oferit câteva declarații, în care a apreciat meciul bun făcut de Dinamo. Totodată, el a vrut să vadă mai multă atitudine din partea băieților săi.

„Este o senzație puțin neplăcută. În prima repriză nu ne-am descurcat prea bine, le-am spus și băieților, cum am făcut și duminică cu Sepsi... Prima repriză nu a fost bună, dar în a doua ne-am creat ocazii.

Portarul lui Dinamo a fost foarte bun, a trebuit să și riscăm. Pe măsură ce trecea timpul eram tot mai convins că putem câștiga meciul... E puțin neplăcut, dar trebuie să o felicit pe Dinamo, a avut o evoluție de apreciat.

Nu știu dacă ne-a surprins Dinamo, trebuia noi să fim mai incisivi, așa e fotbalul. Ei au fost mai lucizi, au preluat conducerea după o minge bâlbâită și apoi au trăit din acea fază întreaga repriză.

Trebuia să facem mai mult, așa cum am făcut și cu Sepsi. Atunci am primit noi penalty și s-a schimbat cursul jocului, acum a deschis scorul Dinamo. Așa sunt meciurile, în a doua repriză am avut ocazii mari și am fi putut să câștigăm”, a declarat Andrea Mandorlini, potrivit digisport.ro.

Comentarii Facebook