Fanii Cheerleading-ului participă la Cluj, în 7 octombrie, la Conferința Națională de Cheer Sport


Asociația Club Sportiv Upbeat desfășoară, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, proiectul ”Nicio Zi Fără Spor(t)” finanțat cu fonduri nerambursabile pentru activități de tineret.

Proiectul urmărește promovarea Cheerleading-ului ca alternativă de mișcare pentru preșcolari, elevi și tineri în municipiul Cluj-Napoca. 

Evenimentele din calendarul proiectului vor cuprinde Conferința Națională dedicată Cheer Sport-ului, ce întrunește specialiști și persoane interesate din România și reprezentanți din cadrul Asociației „European Cheer Union”, dar și activități și antrenamente demonstrative în unități de învățământ, și schimburi de experiență. Totodată, vor fi organizate un workshop tematic de inițiere a instructorilor care doresc să adere la această disciplină. Încheierea proiectului se va marca printr-un concurs-spectacol demonstrativ ”Cheer Up Winter Cup”, ce va avea loc miercuri, 15.11.2023, la Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca.

Calendarul activităților din cadrul proiectului „Nicio Zi Fără Spor(t)” este următorul:

Conferința Națională de Cheer Sport, sâmbătă 07.10.2023, ora 10.00-13.00, format hibrid cu prezența fizică sau on-line, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca, sala 32. 

Activități demonstrative și de antrenament în unitățile de învățământ partenere, perioada 9.10.2023-14.11.2023, sau în cadrul săptămânii ”Școala Altfel”, programul urmează să fie definitivat pentru fiecare unitate în parte.

Schimb de experiență Cheer Up Cluj-Napoca, intre tinerii înscriși in proiect și grupuri de tineri interesați de această disciplină din alte localități , activități sportive și ateliere de nutriție și psihologie sportivă. Aceste evenimente sunt programate sâmbătă, 28.10.2023, în intervalul 10:00-16:00, la Casa de Cultură a Studenților și la sala de Antrenament Knights Cheerleaders (Str. Fabricii de Zahăr Nr.109 Cluj-Napoca).

Workshop de Specializare în Cheer Sport, sâmbătă, 11.11.2023, orele 10:00-18:00, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca.

”Cheer Up Winter Cup”, concurs-spectacol care marchează încheierea proiectului, miercuri, 15.11.2023, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca, program în curs e definitivare.

afis conferinta cheer sport.png

Comentarii Facebook