Daniel Stanciu este directorul general al U Cluj. Falub e sincer: Nu va fi primit bine de suporteri


Managerul sportiv al U Cluj, Adrian Falub, a spus că Daniel Stanciu, fostul director sportiv al CFR Cluj, va fi director general al Universității Cluj.

Nu! Știți rău! Director sportiv, nu! Poate, director general. Dacă Daniel va veni pe o altă funcție, va veni pe o funcție administrativă, nu pe o funcție sportivă. Din punctul acesta de vedere nu s-a schimbat nimic. A fost alegerea clubului pentru un director general. Poziția mea rămâne la fel, sunt două lucruri diferite, administrativul și sportivul. Nu putem exista unul fără altul. Este imposibil să faci un transfer fără acceptul administrativului. Eu pot să îmi propun să aduc un jucător sau un antrenor, dar nu-l pot aduce dacă administrativul nu îl poate plăti. Ce ține de partea sportivă, ține de mine, lotul, transferurile și antrenorul”, a spus Adrian Falub. 

Managerul sportiv al U Cluj este conștient că Daniel Stanciu, fost director la CFR Cluj, nu va fi primit bine de suporteri. ”Nu cred că va fi primit foarte bine. Părerea mea! Cred că el își asumă acest lucru. Știe unde vine. Nu am fost primit eu foarte bine, Sabău, oameni care au lucrat aici. Daniel a lucrat și la alte cluburi, dar la ce tensiune este nu cred că va fi cineva primit bine”, a mai afirmat Falub. 

Oficialul a fost sincer și a spus că nu are ce sfat să îi dea lui Stanciu. ”Nu știu ce sfat să îi dau. Eu nu am periat pe nimeni niciodată. El are experiență și a lucrat la Dinamo și la alte cluburi si cred că știe să relaționeze cu suporterii”, a mai spus Adrian Falub.

Una e să vii la U Cluj de la Dinamo și alta e să vii de la CFR Cluj”, l-a întrebat un jurnalist. ”Dacă clubul a decis că Daniel Stranciu să fie director general, atunci eu accept și vom lucra. Eu nu voi face un război. Dacă nu mai pot lucra o să vin aici să spun că plec. Am spus că eu nu sunt dispus să accept tot, să fiu băiat bun și să tac. Dacă eu cred că pot să fac lucrurile bine la clubul acesta, o să le fac. Când nu voi ieși public și le voi spune”, a mai completat Falub.

Daniel Stanciu, fost oficial din Gruia, ”transfer” de marcă la U Cluj. Va salva ”Echipa fanion” de la retrogradare?

Comentarii Facebook