Clujean, campion mondial la Aeromodelism 2019 - FOTO


Constantin Brînzoi, legitimat la Clubul Sportiv Aurul Brad, secția aeromodelism, a devenit campion mondial în cadrul competiției organizate în acest an în California, SUA. 

Sportivul Constantin Brînzoi a adus la Brad vineri, 25 octombrie 2019, trofeul și medalia câștigată cu acest prilej. 

Trofeul câstigat in cadrul competiției mondiale este transmisibil, acesta fiind confecționat în anul 1950 și inca de atunci se montează pe soclul acestuia plăcuțe inscripționate cu numele câștigătorilor, țara de proveniența și locul unde s-a desfășurat competiția. Începând din anul 2019 va fi inscripționat pe acest trofeu și numele Constantin Brînzoi-Romania.

Aeromodelistii de la clubul Aurul Brad au obtinut de-a lungul timpului numeroase trofee la competitiile interne si internationale, iar acest ultim trofeu obtinut incununeaza munca depusa de tinerii bradeni în cadrul acestei sectii sportive. 

Constantin Brînzoi a fost transferat la Aurul Brad in urma cu 8 ani de la Clubul Sportul Studentesc, iar in prezent locuieste in Cluj-Napoca, fiind legitimat şi activand in continuare in cadrul Clubului Aurul Brad fiind selectat în lotul național de aeromodelism al României.

Comentarii Facebook