Dan Petrescu susține că Omrani rămâne la Cluj, dar nu e 100% sigur


Billel Omrani (28 de ani) este ofertat de Gigi Becali (63 de ani), dar francezul vrea să rămână la Cluj.

Dan Petrescu (54 de ani) a spus că ”Omrani poate să meargă unde vrea el. Dacă ești jucător în ultimele 6 luni de contract, cum sunt și Cestor și Susic, ei pot semna cu orice echipă, exact cum au făcut Roger și Braun cu CFR.

Asta e decizia lui, eu am o relație foarte bună cu el. Chiar dacă sunt un fel de tată pentru el, sunt mai dur. Câteodată mai scot niște cuvinte pe care nu trebuie să le scot. Eu țin la el, el ține la mine, el ține la club. Dacă nu era CFR Cluj, unde era el acum?”, a spus Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Petrescu nu poate garanta 100% că Omrani nu va pleca

În fotbal nu mai există 'm-a ajutat clubul'. El spune că vrea să rămână aici sau să plece în străinătate. Asta mi-a spus mie, dar la fotbal nu se știe niciodată. Poți să te aștepți la orice, oricând. Eu îmi doresc ca el să rămână aici”, a subliniat Petrescu.

Eu îl voi băga în teren dacă nu e accidentat și dacă se antrenează bine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Noi i-am făcut o ofertă, o ofertă care cu greu poate fi depășită.

Rămâne ca el să decidă ce face cu viitorul lui. Sincer, eu l-aș vedea în România doar la CFR”, a subliniat Petrescu.

Gigi Becali promite că îi dă ”400-500 de mii de euro” la semnătură

Gigi Becali încearcă să destabilizeze CFR Cluj, cum au făcut și ardelenii când l-au furat pe portarul Bălgrădean de la FCSB.

M-am gândit că merită să dau 400-500.000 la semnătură. E ca și cum ar fi prețul lui. Dacă acum am ajuns la 6 puncte, îl iau. Păi la vară îl iau, dar am mai mare curaj acum", declara Gigi Becali, pe 9 februarie, la Digi Sport Special.

Comentarii Facebook