Miercuri 5 Octombrie

Campiona nu cedează ușor în fața dificultăților financiare? CFR Cluj a oficializat transferul fundașului Yuri Matias


CFR Cluj a anunțat oficial transferul fundașului brazilian Yuri Matias, care a jucat ultima dată la Gaz Metan Mediaș. Transferul fotbalistului a fost rezolvat chiar înaintea meciului direct. Drept urmare, Ilie Poenaru a decis să îl scoată din lot pe fundașul brazilian.

Clubul ardelean a rezolvat mutarea chiar înaintea meciului direct cu Gaz Metan, pe care l-a câștigat, sâmbătă, cu 2-1. În schimbul lui Yuri Matias, CFR Cluj plătește 100.000 de euro, sumă care poate crește cu 50.000 de euro din bonusuri de performanță, notează digisport.ro.

Cluburile CFR 1907 Cluj și Gaz Metan Mediaș au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Jefferson Yuri de Sousa Matias în Gruia.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a transferat la Gaz Metan în august 2020, perioadă în care a bifat 49 de meciuri și a înscris de 7 ori. Anterior experienței din România, Yuri a evoluat în Brazilia, în Portugalia la Academica Coimbra și pentru o perioadă scurtă în Iran. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, au transmis oficialii clubului pe pagina de Facebook. 

Comentarii Facebook