Ronaldinho prezent la Cluj! Fostul fotbalist invitat la un eveniment important


Eric de Oliveira, unul dintre cei mai buni jucători străini care a evoluat în România şi care şi-a început cariera în cadrul echipei Gaz Metan în anul 2008, a anunțat că Ronaldinho va fi prezent la Cluj-Napoca în vara lui 2022.

Vârful carierei a fost să-l cunosc personal pe Rivaldo, Balonul de Aur, a fost campion mondial. Pe lângă faptul că am lucrat și cu Hagi. Când m-am apucat eu de fotbal l-am văzut pe Jardel. Apoi a apărut Romario, care era senzațional. Apoi a apărut Ronaldo grasu, care e un simbol. Să devină cum a devenit după atâtea accidentări. Dar m-am oprit la Ronaldinho, magicianul! Cred că am și eu 1% din Ronaldinho. Jucăm cu aceeași plăcere, cu aceeași bucurie, cu zâmbetul pe buze”, a precizat fotbalistul pentru ProSport.

 „S-ar putea să devin ambasadorul României la Teqball, încă nu s-a stabilit oficial. În perioada mai-august la Cluj va veni Ronaldinho, ambasadorul mondial al Teqball. Eu fiind ambasador Teqball România s-ar putea să am  întâlnirea asta cu el. El va veni sigur în România, totul e stabilit, doar data exactă a mai rămas de pus la punct”, a mai declarat Eric.

Ce este TEQBALL-ul?

Teqball este un sport care seamănă izbitor cu fotbal-tenisul, doar că se joacă pe o masă curbă, în genul mesei de ping-pong. Acesta a devenit tot mai practicat în ultima perioadă, în special de către fotbalişti sau foşti fotbalişti, şi se poate juca la simplu sau dublu, cu reguli destul de simple.

La nivel mondial, Teqball are ambasadori de marcă, ex-jucători de fotbal, precum Ronaldinho, Figo, Galas, Karembeu, Puyol, Pires, dar și promovări cu echipe de fotbal precum Barcelona, Manchester United, Chelsea sau Brazilia. Ronaldinho i-a încântat pe fanii fotbalului european între 2001 și 2011, perioadă în care a activat la echipe precum PSG, Barcelona sau AC Milan. Legendarul jucător brazilian este campion mondial, câștigător al Balonului de Aur, dar și deținător al Ligii Campionilor.


Comentarii Facebook