Dan Petrescu sufera din cauza ca mama lui ar putea ramane fara vedere

 

Dan Petrescu este intr-o situatie mai putin placuta, avand in vedere ca dupa ce fosta sotie l-a actionat in judecata si i-a cerut majorarea pensiei alimentare, acesta a aflat ca mama lui, Florica, si-ar putea pierde vederea.

Florica Petrescu  in varsta de 77 de ani are probleme mari cu vederea care i se slabeste treptat, potrivit Libertatea.

"Danut m-a dus la cei mai buni medici. Din pacate, verdictul lor a fost crunt. Mi-au spus ca nu mai pot interveni si ca trebuie sa ma multumesc cum sunt acum", a declarat Florica Petrescu pentru sursa citata.

"Lucrurile se pot insa inrautati. Exista risc mare de orbire. De vazut, vad doar asa, ca prin ceata. Cand deschid televizorul ma apropii foarte mult pentru a distinge figurile. Cand se mai dau reportaje cu Danut al meu, chiar daca nu-l vad foarte bine, sunt cea mai fericita ca-i pot auzi glasul", a mai spus mama antrenorului de la Kuban Krasnodar.

Dan Petrescu s-a mai confruntat cu o astfel de situatie acum patru ani, cand tatal sau, Laurentiu Petrescu, a murit dupa o lunga si grea suferinta. Tatal acestuia a suferit in 2003 o interventie chirurgicala in urma careia i-a fost amputat piciorul drept, iar de atunci s-a deplasat intr-un scaun cu rotile.

Comentarii Facebook