Miercuri 24 Aprilie

Badea, dupa demisia de la U Cluj: Ma simt ca un profesor, cand chiuleste elevul! Bostina nu a venit la doua antrenamente


Ionut Badea, antrenorul care si-a dat demisia de la U Cluj, a declarat ca se simte ca un profesor cand chiuleste un elev si este tras la raspundere de directorul scolii.

"Ma simt ca un profesor de scoala care se simte vinovat ca un elev a chiulit si apoi e tras la raspundere de directorul scolii. A fost o situatie pe care nu a premeditat-o nimeni. Gabi nu a venit la doua antrenamente prevazute, la ora respectiva. Nici nu mai conteaza daca a facut sau nu antrenament. Nu a venit la programul impus de catre staff. Nu vreau sa mai reintru in aceasta situatie. Inca o data va repet. Antrenorul principal are datoria sa lucreze cu orice jucator care ii este pus la dispozitie, dar in momentul in care el isi face o evaluare si are o dinamica a lucrurilor toate lucrurile acestea devin raspunzatoare", a explicat Ionut Badea.

Tehnicianul a spus ca Florian Walter stia ca Bostina a fost santionat. "Domnul Walter a stiut intotdeauna ceea ce se intampla la echipa, chiar si dupa momentul Vaslui am discutat si despre echipa si despre jucatori. Nu e ca nu stia ce se intampla. L-am anuntat chiar si despre aspectul ca (n.red. Bostina) a fost trimis la echipa a doua", a mai spus Bostina.

Antrenorul a fost atacat de Florian Walter dupa meciul cu Steaua, reprosandu-i-se ca echipa nu are rezultate.

 

Walter l-a atacat dur pe Badea: Nu am castigat de 7 etape! Ar trebui sa ii dea de gandit!

Comentarii Facebook