Luni 26 Septembrie

Dan Petrescu revine la CFR Cluj. Totul e OFICIAL! Când va avea primul meci


Dan Petrescu revine pe banca tehnică a foirmației Gruia, acesta ajungând la un acord cu șefii echipei CFR Cluj.

Astfel, Petrescu, desemnat de trei ori drept cel mai valoros antrenor român, va semna un contract pentru a prelua echipa CFR Cluj.

Primul meci oficial al tehnicianului după revenirea la CFR Cluj va fi cel cu Astra Giurgiu. Partida se va disputa sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:30.

Tehnicianul a mai antrenat formația din Gruia și anul trecut, când le-a adus cel de-al patrulea titlu de campioană, însă în 4 iunie 2018 conducerea CFR anunța, prin intermediul unui comunicat de presă, despărțirea de acesta.

Dan Petrescu a mai antrenat echipele Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Dinamo Moscova, Al Arabi, Al Nasr şi Guizhou Zhicheng.

BINE AI REVENIT, DAN PETRESCU!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit ultimul titlu de campioană cu CFR Cluj, revine pe banca echipei noastre! Petrescu a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formația campioană. Noi, toți cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” și multă baftă în Gruia!

Organizare exemplară în joc, o defensivă de fier și un atac extrem de eficient, acestea au fost calitățile pe care Dan Petrescu le-a imprimat echipei noastre în sezonul în care a cucerit cel mai important trofeu intern.

Secundul lui Dan Petrescu va fi un mare CFR-ist, un om extraordinar care a fost lângă echipă la bine și la greu, Alin Minteuan. Cei doi vor colabora pentru îndreplinirea obiectivelor noastre.

În sezonul 2017-2018, cu Dan Petrescu antrenor, echipa noastră a câștigat cel de-al 4-lea titlu de campioană din istorie și a avut un sezon de excepție, bifând 23 de victorii, 10 egaluri și doar 3 înfrângeri.

Sub comanda sa, CFR nu a suferit nicio înfrângere în play-off, performanţă reuşită în premieră în Liga 1 și a bifat 22 de partide fără gol primit în întreg sezonul, o cifră fantastică pentru campionatul României .

De asemenea, în sezonul 2017-2018, echipa noastră a terminat campionatul neînvinsă pe teren propriu, cu 13 victorii și cinci remize.

Bine ai revenit, Mister! Toată familia CFR va fi alături de tine și te va susține necondiționat!”, precizează, oficial, cei de la CFR Cluj.

Comentarii Facebook