Simona Halep ar putea începe colaborarea cu unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din lume


Simona Halep ar putea da lovitura cu un nou antrenor de renume, speculează specialiștii din domeniu. Mai exact, tehnicianul Sascha Bajin, ales drept cel mai bun antrenor din 2018, este în continuare liber de contract, după despărţirea de Naomi Osaka, şi va fi prezent la Miami.

Antrenorul are pe listă patru jucătoare pe care le-ar putea prelua. Este vorba despre Kristina Mladenovic, Sloane Stephens, Daria Kasatkina şi Simona Halep sunt cele patru tenismene despre care vorbesc jurnaliştii francezi de la tennisactu.net. Halep lucrează în acest moment cu Daniel Dobre, care va merge să o ajute în această săptămână la Miami, după colaborarea-test cu belgianul Thierry van Cleemput, conform Mediafax.

Cu două săptămâni în urmă, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici au fost cei care au luat legătura cu Bajin.

Sascha Bajin a condus-o pe Naomi Osaka spre câştigarea a doua titluri de Grand Slam, singurele din carieră, de până acum: US Open 2018 şi Australian Open 2019, dar colaborarea dintre cei doi s-a încheiat după 13 luni. Acesta am mai făcut parte din staff-ul tehnic al Serenei Williams, Victoriei Azarenka şi al Carolinei Wozniacki.

Comentarii Facebook