CFR Cluj vrea să împrumute jucători rivalei U Cluj, proaspăt promovată în Liga 1


CFR Cluj este gata să împrumute jucători rivalei de la Universitatea Cluj, care a promovat în Liga 1. 

Eu mă bucur că a promovat U Cluj, în primul rând pentru că avem o deplasare mai scurtă. Eu voi merge la meciurile lor, noi colaborăm cu conducerea celor de la U Cluj.

Dacă au nevoie de sprijinul nostru, noi având jucători cu calități, jucători valoroși, cu drag îi sprijinim. Ne respectăm”, a spus Balaj, la Pro Arena.

Acesta a spus că CFR Cluj îl va lăsa pe portarul Otto Hindrich, la Kisvarda, vicecampioana Ungariei, tot sub formă de împrumut.

Este un împrumut foarte avantajos și pentru club și pentru jucător. Otto este un portar foarte valoros, cu potențial și sunt sigur că va crește foarte mult. Era important pentru el să aibă jocuri în picioare.

Ne-am asigura că va juca un anumit număr de meciuri. E strict un împrumut, nu există clauză de transfer definitiv”, a explicat Cristi Balaj.

Despre Andrei Burcă a spus că ar putea prinde un contract în străinătate: ”Sunt echipe interesate, avem discuții, vedem dacă se vor concretiza. Dacă va avea evoluții bune și la echipa națională, vom vedea. Dacă nu va fi o ofertă tentantă pentru jucător și pentru club va rămâne la CFR Cluj și va evolua în preliminarii și în calificări”, a spus Balaj.

CFR Cluj va conta în continuare pe Ciprian Deac, ajuns la 36 de ani.

Comentarii Facebook