Dan Petrescu nu mai suportă arbitrajul românesc: „Lăsaţi-ne în pace! Nu înţeleg de ce mai avem VAR”


CFR Cluj s-a impus la limită în partida cu CS Mioveni, scor 1-0, la capătul unui meci în care clujenii au solicitat cel puțin două lovituri de pedeapsă. La flash-interviu, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a încercat să nu utilizeze cuvinte dure la adresa brigăzii de arbitri, dar nu s-a putut abține să comenteze fazele litigioase.

După încheierea partidei CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, din etapa a 18-a din SuperLiga, antrenorul Dan Petrescu a acuzat arbitrajul și faptul că „centralul” nu a verificat cu ajutorul VAR unele faze controversate.

Despre arbitraj nu aş vrea să vorbesc. La ce gândesc acum, dacă aş vorbi, aş fi suspendat. Spun doar atât: lăsaţi-ne în pace! Am tăcut după Rapid şi am fost cuminte, dar sunt prea multe faze împotriva noastră. Dacă e ceva de dat, dă, dacă nu, nu da, dar noi nu primim nici ce trebuie să primim.

Nu înţeleg de ce mai avem VAR. A fost gol valabil, consulţi VAR şi dai, a fost penalty, consulţi VAR şi dai. Am fost foarte supărat în timpul meciului pentru deciziile luate împotriva noastră”, a declarat Petrescu.

Singurul gol al jocului i-a purtat semnătura lui Malele, care a înscris pe final, cu o lovitură de cap. CFR Cluj a adunat grație acestei victorii 34 de puncte, a depășit-o pe Rapid și a urcat la poziția a doua în clasament, la 7 lungimi în urma liderului Farul, dar și cu două meciuri mai puțin disputate.

Comentarii Facebook