Dan Petrescu, înfuriat la culme după victoria din Cupa României: „Ce întrebare e asta? Altă întrebare!”


Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a plecat val-vârtej de la interviul după meciul din Cupa României, pe teren propriu cu divizionara secundă Dumbrăvița, scor 5-0. La finalul partidei, Dan Petrescu și-a criticat jucătorii pentru atitudinea nepotrivită și a anunțat că mai mulți fotbaliști vor pleca la iarnă.

Campioana României a avut mari probleme să deschidă scorul. Veteranul Ovidiu Hoban a înscris în minutul 50. În ultimele zece minute, CFR Cluj s-a dezlănțuit, profitând de căderea fizică a adversarilor. Cephas Malele (81’) și Daniel Bîrligea (87’, 90’, 90+1’) au înscris, scrie digisport.ro.

La finalul partidei, Dan Petrescu și-a criticat jucătorii pentru atitudinea nepotrivită și a anunțat că mai mulți fotbaliști vor pleca la iarnă. Întrebat dacă există posibilitatea să plece de la CFR Cluj dacă primește o ofertă în această iarnă, Dan Petrescu a răbufnit: „Ce întrebare e asta? He, he! Altă întrebare! Mulțumesc, seară bună!".

Nu mă gândesc la transferuri acum, o să mă gândesc când se termină sezonul. Acum nu avem ceva clar", a mai spus Dan Petrescu.

Comentarii Facebook