Dan Petrescu, dezamăgit de atitudinea suporterilor români: „Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu motivul, mi-am dat viaţa pentru ţară!”


Dan Petrescu vine cu o reacție dură după ce în presă au apărut informații potrivit cărora tehnicianul CFR ar fi scandat înjurături la adresa FCSB. După ce au câștigat titlul, fotbaliștii și staff-ul echipei au fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

Petrescu neagă implicarea sa în această situație, dar are și un mesaj dur pentru toți cei care îl critică. Antrenorul spune că nicăieri nu a fost mai înjurat de suporteri decât în propria țară. Lucru pe care nu îl înțelege, căci el și-a dat viața pentru România.

A fost o scandare a jucătorilor, eu doar eram acolo. Eu nu am zis nimic, am fost la Steaua, am copilărit acolo. Fanii zic despre mine nu ştiu ce, dar eu am jucat finale, am câştigat cupe. Însă când joc pe terenul Stelei (n.r. - FCSB), tot stadionul mă huiduie. Asta nu a zis nimeni niciodată. Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj”, spune tehnicianul.

Petrescu, dezamăgit de suporterii români?

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun”, a declarat Dan Petrescu potrivit Prima Sport.

Comentarii Facebook