Dan Petrescu aproape de despărțirea de CFR Cluj? “Sunt ceva oferte concrete”


În urma înfrângerii suferite în fața lui Farul Constanța în ultima etapă a play-off-ului Superligii, scor 1-2, CFR Cluj a încheiat pe podium. Datorită acestui rezultat, clujenii vor juca barajul pentru calificarea în Conference League, dar este cel mai slab sezon pentru CFR Cluj din ultimii 5 ani.

Postul de antrenor al lui Dan Petrescu este mai instabil ca niciodată, iar conform Fanatik.ro, Cristiano Bergodi este pregătit să preia CFR Cluj în eventualitatea unei despărțiri de actualul antrenor.

“Bursucul” a izbucnit la finalul meciului cu Farul Constanța și s-a certat cu toată lumea, de la arbitrii, până la jucătorii constănțeni și antrenorul acestora, Gică Hagi. “Regele” a ajuns să zâmbească ironic și în cele din urmă, să părăsească terenul dezamăgit de ieșirea lui Dan Petrescu.

Cristiano Bergodi este dorit de ambele formații clujene din SuperLigă, după ce italianul a rămas liber de contract în urma despărțirii de Sepsi Sf. Gheorghe.

Bergodi era favorit să preia inițial U Cluj, dar evenimentele recente par să schimbe situația pentru că acum și CFR Cluj este interesată de serviciile antrenorului italian. 

Dan Petrescu a declarat înaintea meciului cu Farul că și-ar dori să continue la CFR:

Sunt ceva oferte acum, clare, concrete. Dar v-am zis, am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui. Dar depinde și patronul ce strategie are. Dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul, vă dați seama că sunt interesat”, a spus Dan Petrescu, conform Fanatik.ro.

Pe parcursul sezonului 2022-23, CFR Cluj a fost adesea favorită la câștigarea SuperLigii României, atât în ochii specialiștilor, cât și la multe case de pariuri online. Lucrurile s-au schimbat dramatic însă în a doua jumătate a sezonului.

Cristiano Bergodi a avut rezultate remarcabile cu Sepsi, printre care câștigarea Cupei României Betano în 2022 şi 2023, și Supercupa României în 2022.

CFR Cluj a câștigat 4 titluri de campioană cu Dan Petrescu la cârmă în anii 2018, 2019, 2020 și 2022.

Foto: CFR Cluj / Facebook

Comentarii Facebook