Dan Petrescu a semnat cu noua sa echipă! „Bursucul” părăsește Clujul pentru Coreea de Sud și va fi înlocuit de Cristiano Bergodi pe banca CFR-ului


Mai multe surse confirmă că Dan Petrescu a semnat cu cei de la Jeonbuk, echipă din prima ligă a Coreei de Sud. „Bursucul” va fi înlocuit în Gruia de italianul Cristiano Bergodi, care nu şi-a prelungit contractul cu Sepsi OSK.

Mutarea lui Petrescu a fost confirmată de Dario Focardi, jurnalist specialist în fotbalul din Asia. Acesta a mai precizat și că Dan Petrescu va fi prezentat oficial în scurt timp drept noul tehnician al sud-coreenilor de la Jeonbuk.

Primul meci al lui Dan Petrescu pe banca noii sale echipe ar urma să fie pe data de 11 iunie, atunci când Jeonbuk îi vor întâlni pe cei de la Gangwon. 

De-a lungul carierei sale de antrenor, Dan Petrescu a stat pe banca tehnică a celor de la Sportul Studențesc, Rapid București, Wisla Krakow, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi SC, ASA Târgu Mureș, JS Suning, Al-Nasr, GZ Hengfeng, Kayserispor și CFR Cluj. În cele trei mandate la CFR Cluj, „Burscul”  și-a trecut în CV patru titluri de campion.

În acest moment se așteaptă și anunțul oficial în care CFR Cluj îl va numi în locul lui Dan Petrescu pe Cristiano Bergodi. Italianul a fost dorit și de rivalii de la „U” Cluj, deoarece Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că se retrage din poziția de antrenor și dorește un post în conducerea clubului. De altfel, Sabău e unul dintre cei care l-au dorit pe Bergodi. Cristiano Bergodi ar discutat cu cei de la „U” Cluj și a transmis că așteaptă o ofertă din Serie B, din Italia. Se pare că între timp, ar fi semnat deja cu CFR Cluj.

Comentarii Facebook