Emil Boc spune că Sabău va rămâne la „U”: „Cunoscând ADN-ul lui de clujean adevărat, cât timp va avea putere, va fi alături de culori”


Ioan Ovidiu Sabău a salvat Universitatea Cluj de la retrogradare şi a dus-o în finala Cupei României, pe care a pierdut-o la loviturile de departajare (4-5). Unele surse spun însă că tehnicianul ar fi pe picior de plecare de la „U”. Acest lucru nu a fost confirmat însă, și de edilul clujean, care pare sigur că Sabău va rămâne la „Șepcile Roșii” pentru că ar avea „ADN de clujean”.

Antrenorul are nevoie de un lot mult mai puternic, pentru obiective mai mari ai sezonului viitor, dacă clubul nu va reuși să-i îndeplinească condițiile, Neluțu Sabău va pleca, au spus unele surse. Emil Boc spune însă, că nu deține asemenea informații. Amintim că în acest an „U” Cluj primește 10 milioane de lei de la Primărie din fonduri nerambursabile.

Am comunicat cu el imediat după meci printr-un mesaj. Nu am discutat nimic despre așa ceva și nici nu am fost informat despre o asemenea ipoteză. Nu comentez și nu cred că este o știre. Îmi doresc ca Neluțu Sabău să continue.

Știu că e un om responsabil și știe că munca este grea în continuare, încă cunoscând ADN-ul lui de clujean adevărat cât timp va avea putere va fi alături de culori. Nu am discutat cu nimeni acest aspect și nu pot să pun mai multe”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.


Comentarii Facebook