Miercuri 24 Aprilie

Cum s-a autoinvitat Ana Maria Prodan la ședința Consiliului Local de vineri, 6 iulie



Ana Maria Prodan nu a fost invitata oficial la ședința Consiliului Local de vineri, 6 iulie, ci s-a autoinvitat, a dezvăluit pentru Știri de Cluj consilierul local, Constantin Tomoș.

Această invitație oficial nu a fost făcută și nu aveam cum să o invit oficial. Lucrul a fost scos din context. Eu am încercat să îi explic dânsei că există un acord de spijinire a sportului în randul consilierilor locali și că, dacă ar participa la o ședință, s-ar convinge de acest lucru.

Dânsa a spus că ar fi onorată și i-am spus că nu este nicio problemă să asiste la o ședință, acestea fiind deschise publicului. Dacă dânsa a înțeles că am invitat-o oficial din partea Consiliului Local, atunci e o neînțelegere pentru că eu nu am acest mandat. Probabil că va veni vineri, 6 iulie, și ar putea lua cuvântul la punctul diverse”, a mai spus consilierul Constantin Tomoș.

Ana Maria Prodan a anunțat în presă că a fost invitată să vorbească vineri, 6 iulie, în plenul Consiliului Local, în căutarea unui sprijin pentru susținerea financiară a U Cluj.

 

Ce s-a discutat la CA al U Cluj și cine e acționarul echipei

Comentarii Facebook