Ce s-a discutat la CA al U Cluj și cine e acționarul echipei


Florian Walter a fost desemnat în numele tuturor acționarilor U Cluj să semneze actele constitutive ale societății în calitate de actionar majoritar. Mandatarea s-a făcut pentru schimbarea sediului social al firmei și pentru înființarea unor noi puncte de lucru, în cadrul ședinței CA a U Cluj.

Consilierul local PDL, Constantin Tomoș, reprezentantul Consiliului Local în Consiliul de Administrație al echipei, a declarat pentru Știri de Cluj că ședința a fost una pur tehnică, fiind condusă de Felix Grigore, președintele CA al U Cluj.

Nu a fost o întâlnire spectaculoasă, în care să se discute despre viitorul echipei. Au fost câteva puncte pe ordinea de zi: schimbarea sediului social,  modificarea actului constitutiv al FC Universitatea Cluj vis-a-vis de noile puncte de lucru și împuternicirea domnului Walter pentru a semna în numele acționarilor. Doamna Ana Maria Prodan a fost prezentă, dar nu a spus nimic referitor la subiectele de pe ordinea de zi. Ședința a fost condusă de Felix Grigore, președintele CA al U Cluj”, a declarat Constantin Tomoș.

Reprezentantul Consiliului Local în CA -ul U Cluj a spus că a discutat neoficial cu Ana Maria Prodan. ”A spus că dânsa dorește să se implice și că dorește sprijin din partea celor din comunitate pentru ca echipa să fie prezentă in prima Liga. Nu știu dacă dânsa a preluat acțiunile de la domnul Walter, dar atâta timp cât domnul Walter a fost desemnat, în numele tuturor acționarilor, să semneze actele constitutive ale societății, el este acționarul majoritar al echipei. În actele juridice nu știu dacă dânsa este oficial acționar. În mod sigur, când va apare un act oficial, doamna Prodan îl va face public”, a mai explicat Tomoș.

 

Interesant este că Ana Maria Prodan declara când a venit la Cluj, la finele lunii iunie, că va prelua echipa din 4 iulie și că banii sunt în cont, așteptând să îi fie virați lui Florian Walter.

 

Citeste mai jos ce a declarat:

Ana Maria Prodan a ajuns la Cluj: Nu sunt săgeata lui Walter sau Becali VIDEO

 

Oficialii Finanțelor Publice Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că, în acte, Ana Maria Proda nu apare ca acționar la U Cluj și că Walter și-a cesionat acțiunile către Iosif Mărginean, omul lui de încredere.

 

Ana Maria Prodan e paravan la U Cluj. Walter a cesionat acțiunile de la U Cluj lui Ioan Mărginean

 

Comentarii Facebook