Cum i-a motivat Falub pe jucătorii U Cluj: Le-a pus înregistrarea cu AROGANȚA lui Trică

 

Antrenorul U Cluj, Adrian Falub, a spus că și-a motivat jucătorii cu declarația șui Eugen Trică, pe care a înregistrat-o și a redat-o în vestiar. 

 

Ne bucuram mult, am daramat mitul ala potrivit caruia CFR-ul castiga trofee la noi acasa. Starea de spirit a batut trofeele astazi, iar noi ne-am calificat.

 

Am exersat loviturile de la 11 metri saptamana asta, pentru ca am exersat meciul de asa natura incat sa nu primim gol. Dat fiind ca nu prea am marcat, important era sa nu luam gol, ceea ce s-a si intamplat.

 

Acum ne bucuram, dar de maine ne asteapta din nou meciuri grele.

 

Declaratia lui Trica a fost un factor motivational pentru noi. Le-am pus declaratia jucatorilor in vestiar. El a zis ca a castigat cele mai importante trofee pe terenul nostru, dar uite ca acest lucru s-a schimbat.

 

Visul meu e sa joc cu U intr-o cupa europeana. Uite ca acum jucam macar o finala, ceea ce e inimaginabil pentru noi acum. Nu am mai jucat o finala de 50 de ani.

 

Speram ca aceasta calificare sa ii determine pe fani sa vina in numar mai mare la stadion, sa ne sustina si sa ne ajute sa ne salvam de la retrogradare", a spus Adi Falub la sport.ro.

 

U Cluj este în FINALA Cupei României! Veselovsky a pus ”frână” CFR Cluj - VEZI loviturile de la 11 metri

Comentarii Facebook