Sambata 2 Decembrie

Reacția lui Guzman, baschetbalistului clujean, care a făcut scandal la Oradea: Am fost provocat


Karel Guzman este în mijlocul celui mai controversat episod din istoria recentă a clubului U-BT, după ce a fost agresiv și s-a ales cu dosar penal la finalul meciului cu cei din Oradea.

Baschetbalistul a sărit la bătaie, sâmbătă seara, la meciul de la Oradea. El a fost eliminat și dus în vestiar pentru a se calma. De acolo a ieșit, s-a dus în afara sălii și a revenit cu o rangă pentru a-și face dreptate. Jandarmii l-au prins și-au făcut dosar penal. 

Regret profund modul în care am acţionat şi vreau să-mi cer scuze clubului meu, colegilor mei şi tuturor celor care au fost acolo. Comportamentul meu a fost inacceptabil şi înţeleg că nu reflectă valorile echipei noastre şi ale baschetului. Vreau să fie clar că am fost provocat de un adversar şi de un membru al staff-ului lor încă de la încălzire, dar asta nu este o scuză pentru acţiunile mele. Ca jucător profesionist de baschet, înţeleg că am o responsabilitate să îmi păstrez calmul şi să mă comport respectuos întotdeauna. În această situaţie, am dat voie emoţiilor să pună stăpânire pe mine. Am devenit o persoană pe care nu am recunoscut-o”, a scris sportivul.

Comentarii Facebook